30 maart 2019 Heropening

Buiten- en Binnengoed gaat weer open !!!

 

Zaterdag 30 maart 2019 is de 1e dag dat we weer open zijn !!! 

 

 

De winkel is geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 uur – 17.30 uur.

 

Voor ons; Charlotte & Chloë breekt een nieuwe uitdaging aan: Buiten- en Binnengoed gaat door met nog meer landelijke beleving, sfeer & kadoartikelen, de schenkerij met de beroemde aangeklede koffie en voortreffelijke high teas, heerlijke broodjes en verwennerijen.

 

Bij Buiten & Binnengoed is iedereen welkom, om even lekker te komen zitten. We hopen natuurlijk snel op mooi weer zodat we lekker op het terras kunnen zitten. En anders kunt u lekker opwarmen bij de kachel. Lekker krantje lezen, lekker zitten of lekker neuzen tussen alle artikelen in de winkel om een leuk kado(otje) samen te stellen. Alles van mooie kwaliteit maar zeker niet de duurste !! Niet alleen nieuwe kadoartikelen, zoals van Clayre & Eef en Home Society en Bridgewater, maar ook prachtige serviesonderdelen van wedgwood, Royal Albert.

Kom lekker geur snuiven, genieten, beleven. Heerlijke koffie en theesoorten, heerlijk gebak en lekkernijen en ijs. Midden op de Veluwe leiden wij u de weg naar Ermelose (landelijke) ondernemers met natuurlijke en landelijke producten. 

 

Doe een keer gezellig mee met de workshops. We leggen samen onze creativiteit in de mooiste creaties!! Maar gezelligheid staat voorop! Of bestel eens leuke kadopakketjes voor uw medewerkers of zelfs kerstpakketten. 

 

Alles wat we aanbieden komt van superleuke leveranciers, is nostalgisch of is zelf gemaakt. Denk aan opgepimpte oude meubeltjes met Annie Sloan krijtverf.      

 

Of bent u zelf startend of kleine ondernemer? Laat uw artikelen door ons verkopen. Wij stellen mooie kadopakketten samen en vinden het leuk als iedere klant met een fijn gevoel weer vertrekt met een mooi kado...   

 

 

Wij hebben er zin in... tot gauw ziens in Buiten en Binnengoed !!!!!!